Post by usabintersanc on Feb 20, 2022 3:56:03 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак токени ▞▞▞
▞▞▞ Halloween Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Наистина хубава игра. Нивата не са твърде трудни и можете да играете офлайн, ако решите. Хубава графика и наистина сладки храни. Страхотна работа момчета!!
Харесва ми, но ако вие добавите рокли и мебели за магазини, ще харесам тази игра и ще дам 5 звезди
Това е добра игра
Много хубави ходове
Арг! Стигнах до нов свят, ниво 91, той изведнъж спря да работи. Деинсталиран, преинсталиран, изтри играта. Исках актуализация, затова актуализирах. Позволява ми да направя ниво 1, но всеки път, когато щракна върху ниво 2, цялото приложение се срива. Жалко, много ми хареса тази игра
Не искам да кажа нищо, приемете, че просто обичах тази игра много и да, благодаря ви, че направихте тази игра.
Играх тази игра до последно ниво, но след като завърших всички нива, тя просто е празна, моля, направете нещо, моля, толкова красива е страхотна игра, но след завършване на всички нива просто е празна, това е малък проблем, моля, направете нещо 😄
Все повече и повече игри в рамките на играта
Halloween Cooking Games Arcade zia
Забавен убиец на времето. Не знам за какво служат близалките.
PUBG MOBILE: Aftermath Action ajry
беше една от любимите ми 5-звездни игри, но след последните актуализации и драстични промени, не можете да преминете след ниво 15, така че какъв е смисълът? деинсталиран.
Успокоявам се след един кръг! обожавам тази игра! Най-добрата игра за готвене! Харесвам всичко в тази прекрасна игра!
Тази игра е твърде проста и изглежда много детинска
Искам да се върне както беше преди. Дори не мога да щракна върху нивото, на което съм, и да го пусна, на път съм да го деинсталирам
Приятна игра за забавление
Забавно е, но твърде трудно
Твърде много реклами.
Забавно забавление също ми помага да запазя спокойствие
Замръзва често ме кара да се ядосвам на телефона ми, не го дължи толкова много
Halloween Cooking Games อาร์เคด rrqy
Влюбете се в тези игри🥺🥺🥴👍🥴
Има проблем с жълта торта на ниво 386. Не можете да преминете това ниво. Моля, поправете
Наслаждавам се на тази странна, но креативна игра. Не е като обичайните ви игри с храна, където знаете какво да очаквате. Тази игра, която харесвам, само малките неизвестни допълнения, към всяко меню, уаууууу, кара ме да се усмихвам и да се пристрастя, Благодаря ти👌🙂
Някои от нивата са твърде трудни за преминаване и това само по себе си не прави играта толкова забавна. Графиките са страхотни.
Играта е много сладка, НО всичко върви много бързо в началото, дори не можете да направите поръчката, преди клиентът да си тръгне
Бих му дал 5 звезди, но няма начин да излезете от играта. Трябва да си затворя прозореца, за да изляза. Можете ли да ми кажете дали има друг начин за излизане? Иначе много харесвам тази игра.
Хубава игра, но още подобрение
използва се за добра игра, докато не започнат да добавят ключове. сега вече не намирам играта за забавна.
Не е нормално, не е клише. Но е скучно, не ме питайте как да го подобря или какво ще кажете за повече хора? Преди обичах всяка игра, която @gameicreate прави, но сега😶😶😶
Добра игра
невероятна игра, пристрастен съм да играя това. въпреки че не мога да изтегля магазина за тарталети защо е така? 😪
Добре игра за игра
Halloween Cooking Games Arkády ywg
Halloween Cooking Games არკადული cqq
Игра Bakwas това е
OMG Какъв по дяволите тип игра е много по-трудна 😶😶
Дотук добре
Наслаждавам се на играта, но на някакво ниво храната не може да се докосва и това ме кара да губя, поправете го, моля
Много лоша игра, мразя я
Страхотна игра. Много нива за игра. Страхотно спестяване на време и много забавление
Току-що започнах да играя, но това е наистина различна игра за готвене и вече я обичам
Играта спря да се зарежда, когато актуализирах първата. Деинсталираното започна отначало беше до ниво 46 приблизително, играта не се зареди. Направих актуализацията, изтрих напредъка, не можах да съхраня напредъка за зареждане. Това е забавна игра, но изтрих.
Току-що изтеглих.. страхотна игра за игра, когато си отегчен до смърт у дома 😁😁